6 lucruri de vazut in Spania

Te gandesti ca pe viitor sa vizitezi Spania? Iata cateva situri mai mult sau mai putin cunoscute care merita sa fie descoperite cat mai repede.

Golfurile din Costa Brava. Costa Brava se afla in nordul Spaniei in Catalonia. Este celebra pentru apele sale de un albastru transparent dar si pentru plajele sale cu nisip fin. Un must have pentru sezonul estival.

Parcul Natural Montgó. Este un spatiu natural protejat aflat in comunitatea valenciana aproape de Denia si de Javea. Este un parc care iti va placea daca iubesti natura si drumetiile.

Parcul Retiro din Madrid. Un loc minunat din capitala. Vei gasi aici cele mai magnifice gradini si statui dar si un mic lac unde va puteti plimba cu barca. Este un veritabil plaman al orasului.

Cetatea artelor si a stiintelor din Valencia. Un loc care atrage foarte multi turisti care regrupeaza mai multe cladiri moderne, cum ar fi de exemplu Oceanograficul si Muzeul Printului Filip.

Alhambra din Granada. Daca esti prin trecere pe aici nu trebuie sa ratezi celebra
Alhambra. Este un ansamblu de palate cu o arhitectura islamica. Niste cladiri foarte impresionante care marcheaza prezenta musulmanilor in istoria Spaniei.

Sagrada Familia din Barcelona. Cu siguranta unul din cele mai cunoscute situri din Spania si mai ales din Catalonia. Este o capodopera a celebrului Gaudi si un simbol al modernismului catalan.

Sursa foto: denia.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *