Cele mai frumoase orase din Statele Unite

Statele Unite este o destinatie la care multa lume viseaza. Insa, din atatea orase si atractii, pe care ar trebui sa o alegem? Pentru a-ti usura alegerea, am facut pentru tine un top 4 al celor mai frumoase orase din Statele Unite.

New York, de neocolit

New York este orasul american prin excelenta. Vizitat de peste 11 milioane de turisti straini anual, acest oras are o multime de atractii de oferit turistilor sai. Zgarie nori, bursa de pe Wall Street, Statuia Libertatii, Broadway sau cel mai recent cartier World Trade Center. Daca alegi sa vizitezi New York-ul nu trebuie sa ratezi Times Square sau cel mai mare parc urban din lume, Central Park.

 Los Angeles, orasul vedetelor

Los Angeles este unul din cele mai mari si mai turistice orase din Statele Unite. Acest oras, situat in partea de sud a Californiei, are dimensiuni impresionante. Orasul este celebru pentru faimosul cartier Hollywood, cartier ce face din Los Angeles un oras al vedetelor. Fa o plimbare pe Sunset Boulevard, celebrul bulevard cu stele pe care s-ar putea sa intalnesti, daca esti norocos, o vedeta.

 San Francisco, o bucatica din Franta in Statele Unite

San Francisco este unul din cele mai frantuzesti orase din Statele Unite, dupa New Orleans. San Francisco adaposteste o importanta comunitate de francezi. Stilul orasului si monumentele sale ne duc cu gandul la Europa. Celebru pentru funicularul sau si strazile in panta, San Francisco mai este cunoscut si pentru podul sau, Golden Gate. Golful San Francisco adaposteste fosta inchisoare cunoscuta in lumea intreaga: Alcatraz.

 Las Vegas, orasul jocului

Supranumit Sin City (orasul pacatului), Las Vegas este cunoscut in lumea intreaga datorita numarului mare de cazinouri pe care le adaposteste. Las Vegas se imparte din doua parti importante. Downtown, cea mai calma parte a orasului, parte in care se afla cel mai vechi cazino si Strip, bulevardul in care se afla principalele atractii.

Sursa: musement.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *