Atractii Phuket

Plaje frumoase cu nisip alb, paduri tropicale luxuriante si o viata nocturna ce poate fi gasita in putine orase din lume…Phuket, Thailanda este o atractie irezistibila atat pentru amatorii de plaja cat si pentru ecoturisti. Afla care sunt atractiile pe care nu trebuie sa le ratezi in timpul unei vizite in Phuket.

 Golful Phang Nga

Formatiuni calcaroase spectaculoase creeaza o panza spectaculoasa pentru amatorii de croaziere, pentru cei care fac excursii cu caiacul sau escale din insula in insula. Excursiile ecologice cu caiacul exploreaza lagune sublime si te lasa sa suspectezi existenta unui paradis terestru. Numeroasele plaje desertice, micutele insule izolate, pamanturi tropicale, subdezvoltate…toate acestea te asteapta sa le descoperi.

 Parcul national al insulelor Similian

Plaje de nisip alb, ape de culoarea smaraldului formeaza un peisaj care iti taie respiratia pe aceasta insula. Recunoscut drept unul din cele mai bune locuri pentru scufundari din lume, lumea submarina de aici este ireala, populata de corali magnifici, pesti multicolori si formatii stancoase spectaculoase. Cele 9 insule le ofera turistilor posibilitatea de a practica scufundari sau excursii de o zi.

 Templul Wat Chalong

Chiar daca documentele istorice nu sunt foarte clare, Wat Chalong a fost cel mai probabil construit in perioada domniei regelui Rama al II-lea (1809-1823). Templul a fost deplasat la un moment dat si structura de origine nu mai exista. Azi, complexul prezinta imagini sacre, sculpturi si picturi murale care prezinta viata lui Buddha. Cel mai sacru obiect din templu este un fragment din osul lui Buddha.

 Patong

Daca iti doresti un refugiu tropical si linistit ar trebui sa cauti in alta parte deoarece Patong este un loc agitat. Cea mai populara zona turistica din Phuket, Patong dispune de o mare varietate de hoteluri si restaurante si de o viata de noapte agitata.

 Parcul national Khao Phra Thaeo

Repartizat pe 23km² de padure tropicala, acest parc national, situat in partea de nord este unul din ultimele habitaturi naturale pentru speciile de animale exotice, pe cale de disparitie de pe insula. Aceasta padure virgina le ofera turistilor un loc calm si linistit, departe de agitatia de pe insula.

Sursa: planetware.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *