Cafenele populare cu pisici

Daca iti plac animalutele, in special pisicile, atunci vei fi incantat sa aflii ca si in Romania sunt astfel de cafenele. Pentru iubitorii de animale o astfel de cafenea este locul ideal pentru liniste, fericire si o mica portie de joaca.

Prima cafenea de acest gen a luat nastere in Taipei, Taiwan, in urma cu 22 de ani. Pisicile nu fac parte din meniu, ci sunt animalute vii, jucause si foarte prietenoase, atunci cand nu lenevesc pe fotolii sau in bratele clientilor.

In Romania sunt 2 locatii de acest gen. Este vorba despre localul Miau din Bucuresti si localul La Pisici din Timisoara. Ti-am pregatit si o lista cu alte locatii din intreaga lume populare pentru modul special in care isi primesc clientii.

Caturday

Adorabila cafenea din Bangkok, Thailanda, isi intampina clientii cu pisicute pline de viata si adorabile. Peste 40 de pisici te vor intampina atunci cand intri in aceasta cafenea, gata de joaca si tors in acelasi timp.

Meow Parlor

Este un local simpatic din New York, SUA, in care te vei bucura mereu de compania pisicutelor.

Mingola Caffe

In Torino, Italia este disponibil un local cozy in care te poti juca cu pisicutele si poti sorbi un cocktail savuros alaturi de prietenii tai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *