Plajele din Maldive –un mic colt de paradis

In Maldive apele sunt atat de limpezi incat poti sa vezi coralii si pestii tropicali. Plajele sunt infinite, fine si albe. Iata-le pe cele mai frumoase.

Plaja Banyan Tree

Plaja Banyan Tree ofera un cadru placut, ideal pentru a petrece momente placute in doi sau in familie. Banyan Tree se afla in apropiere de aeroportul din Mali si este accesibil cu vaporul in mai putin de 25 de minute. Plaja adaposteste restaurante numeroase care le propun turistilor specialitati locale si internationale.

Nika Island

Plaja a fost botezata dupa numele arborelui maiestuos Banyan, « Nika » in limba dhivehi. Aceasta plaja cu nisip fin cu o laguna adanca si un recif fascinant se afla la o distanta de 74 de kilometri de aeroportul din Mali. Este ideala pentru cuplurile aflate in luna de miere datorita bungalow-urilor in care acestia se pot caza.

Cocoa Island Beach

Cocoa Island Beach este o insula privata situata in partea de sud. Este inconjurata de alte insule din care majoritatea sunt nelocuite. Este locul ideal pentru un sejur de lux. Turistii pot profita aici de plaja de nisip fin si de apele turcoaz, pot pleca in descoperirea insulelor inconjuratoare sau sa faca scufundari.

Nalaguraidhoo

Cunoscuta sub numele de Sun Island, plaja Nalaguraidhoo este apreciata pentru nisipul sau alb, apele sale turcoaz si briza racoroasa. Plaja ii atrage in special pe amatorii de sporturi terestre. In apropiere se afla o bariera de corali care ii asteapta cu nerabdare pe toti pasionatii de scufundari.

Insula Veligandu

Insula Veligandu, una din cele mai frumoase plaje din Maldive este situata la 700 kilometri distanta de Sri-Lanka, in apele calde ale Oceanului Indian. Este o plaja de nisip alb cu o multime de palmieri aliniati de-a lungul litoralului. Este reputata pentru statiunile balneare care propun servicii de calitate dar si pentru posibilitatea de a face scufundari in laguna.

Sursa foto: art.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *