3 escapade pentru a profita in aceasta vara de soare

Ce zici ca in urmatorul concediu sau in urmatoarea vacate sa evadezi la soare si sa profiti din plin de plajele cu cel mai fin nisip? Echipeaza-te cu cei mai frumosi ochelari de soare, cu o crema cu un factor de protectie ridicat si cu cel mai colorat costum de baie si petrece cel mai relaxant sejur in sud.

O escapada la Cozumel, Mexic. Insula Cozumel, situata in largul Playei del Carmen, este un adevarat paradis pentru o escapada relaxanta si calma. Un loc care va oferi cu siguranta un sejur de neuitat. Aici sunt conditii de scufundare ideale. Cel mai greu va fi sa alegi un recif, deoarece toate sunt diferite dar la fel de magnifice.

O escapada la Varadero, Cuba. Este cunoscuta drept una din cele mai frumoase plaje din Cuba. Cu siguranta ca plajele din Cuba sunt toate foarte  frumoase, dar cea de aici este magnifica. Un nisip fin de un alb imaculat, apa limpede, cristalina, nuante de turcoaz si de albastru azur care contrasteaza minunat intre un ocean minunat cat vezi cu ochii si un cear fara nori. Soarele, marea, nisipul alb, climatul dar si vegetatia fac din Varadero o destinatie care trebuie neaparat descoperita in Cuba. Plaja sa lunga de 22 de km, marginita de palmieri si inundata de soare te va seduce si pe tine cu siguranta.

O escapada in Jamaica. Aici sunt cele mai exotice plaje, o ambianta relaxanta alaturi de un pahar de rom si de muzica lui Bob Marley. O destinatie turistica extrem de colorata, cu capitala sa Kingston, un oras al stilului reggae, un pamant al contrastelor si al miilor de culori. Fie ca esti in cautare de relaxare, de aventura sau de actiune, Jamaica este destinatia ideala de descoperit. Cultura de aici este unica, oamenii primitori si climatul ideal.

Sursa foto: booking.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *