3 orase italiene romantice de descoperit

O calatorie in faimoasa tara in care la dolce vita este la ea acasa, pe perioada unui week-end in doi sau nu, este visul oricarui cuplu. Si in Italia orasele romantice sunt in concurenta, deci ai de unde alege.

Venetia este primul oras care ne vine in minte cu gondolele sale dar si cu aura sa magica. Este de altfel o destinatie de predilectie pentru toti indragostitii.

Venetia este insa si cel mai romantic oras din lume.  Este capitala lunilor de miere si ofera un cadru ideal pentru calm si intimitate. Este cu alte cuvinte, paradisul indragostitilor. Te poti plimba prin piata Saint Marc, poti savura arhitectura de aici si poti admira palatele si bisericile de aici.

Roma. Este un oras istoric foarte apreciat de catre indragostiti. Locurile de vizitat nu lipsesc de aici: ruinele forumului, Fontana di Trevi, Via Margutta, etc.

Florenta. Florenta, capitala Toscanei este o destinatie preferata de romantici, o destinatie plina de palate, de gradini, dar si de fantani. Un pahar de chianti intr-o piata, apusul de soare pe fluviul Arno… celebrul pod Vecchio, feluri traditionale de mancare, Campanile de Giotto…

Pe care il vei alege?

Sursa foto: steemit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *