Cele mai frumoase plaje din Marbella

Marbella este una din cele mai populare destinatii din Spania. Este un paradis pentru iubitorii de plaja, cu numai putin de 23 de plaje, de-a lungul a 27 de kilometri de coasta. Care este particularitatea plajelor din Marbella? Pe de o parte, steagul albastru. Numai putin de sapte plaje au castigat steagul albastru, ceea ce inseamna ca au o calitate superioara. Care sunt cele mai frumoase plaje din Marbella?

 Bounty Beach este una din cele mai frumoase plaje din Costa del Sol. Daca esti in cautarea unei plaje dragute si placute, in apropiere de centrul orasului Marbella, cu muzica chll out, o atmosfera relaxata si preturi accesibile, nu mai cauta, Bounty Beach este o astfel de plaja.

 Plaja Rio Real se afla la o distanta de cinci minute de plaja Bounty Beach. Aceasta plaja este situata la inceputul lui Los Monteros si face parte din aceeasi plaja cu plaja de Alicante si Costabella.

 Plaja Alicante este una din cele mai populare plaje din Alicante. O intindere de nisip auriu ce dispune de toate facilitatile, Alicante este una din plajele preferate ale turistilor.

 Plaja Hermosa este situata la aproximativ doi kilometri distanta de plaja Alicante. Nu degeaba a fost ales un astfel de nume pentru aceasta plaja. Un loc magnific, la doar 15 minute distanta de centrul orasului Marbella.

 Plaja Real de Zaragoza este pur si simplu magnifica. Nisip fin, auriu, ape limpezi si baruri situate pe malul marii, ce poti cere mai mult ?

 Plaja Nikki Beach nu mai are nevoie de prezentari. Este cunoscuta in lumea intreaga pentru petrecerile organizate aici si pentru particularitatea sa. Sampanie, apusuri de soare, petreceri pe plaja…

 Plaja Cabopino este un loc din ce in ce mai popular si mai vizitat. Plaja Cabopino margineste portul cu acelasi nume si dunele protejate Artola. Locul ideal pentru a petrece o zi relaxanta pe plaja.

 Plaja Fontanilla este o plaja frumoasa din centrul orasului Marbella, o destinatie populara in randul amatorilor de soare si plaja, in cautarea bronzului perfect. Apa cristalina, nisip fin, auriu, baruri si restaurante, asta le ofera plaja Fontanilla turistilor sai.

Sursa: spania.directbooking.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *